Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Your language:

Zarezerwuj

Menu na Studniówkę

DANIA GORĄCE:

21.00   rosół z makaronem + flaki po warszawsku, kotlet neapolitański z dodatkami

23.00   boeuf  strogonow

24.00   lody płonące

  2.00   barszcz czerwony z pasztecikiem

 

PRZYSTAWKI NA ZIMNO: 

1)     półmisek mięsa pieczonego + wędliny

2)     schab po warszawsku w galarecie

3)     schab ze śliwką w galarecie

4)     roladki drobiowe ze szpinakiem

5)     paluszki drobiowe w płatkach kukurydzianych

6)     łosoś wędzony z serkiem mascarpone

7)     deska serów

8)     jajka faszerowane ( w majonezie )

9)     sałatki: caprese, z tuńczykiem, grecka

 

DESERY:

1)     owoce

2)     ciasta

3)     napoje

4)     lody płonące